VideoLAN, një projekt dhe një organizatë jo-fitimprurëse.
Large Orange VLC media player Traffic Cone Logo

VLC media player

VLC është një lexues ndër-platformë multimedia i lirë dhe me burim të hapur dhe strukturë që luan shumicën e dosjeve multimedia dhe protokolle të ndryshme të transmetimit.

Projekte të tjera nga VideoLAN

ShikoTë gjithë Projektet

Na ndihmoni!

dhuro
 • Donate to VLC
  VideoLAN është një organizatë jo-fitimprurëse.
  Të gjitha shpenzimet tona janë plotësuar nga donacionet që marrim nga përdoruesit tanë. Nëse ju pëlqeni përdorimin një produkti të VideoLAN, ju lutemi dhuroni për të na mbështetur.
  Mëso më Shume
Kontribuoj
 • Contribute Work to VLC
  VideoLAN është program burim-hapur.
  Kjo do të thotë se në qoftë se ju keni aftësi dhe dëshironi për të përmirësuar një nga produktet tona, kontributet tuaja janë të mirëpritura
  Mëso më Shume
Shpërndani Fjalën
 • Spread VLC
  Ne mendojmë se VideoLAN ka programin me te mirë për video në dispozicion me çmimim më të mirë: falas. Nëse jeni dakord ju lutem ndihmoni në përhapjen e fjalës në lidhje me programin tonë.
  Mëso më Shume

Lajme & Azhurnime

2019-10-13

We are publishing today libdvdnav and libdvdread minor releases to fix minor crashes and improving the support for difficult discs. See libdvread page for more information.

2019-08-19

VideoLAN is now publishing the VLC 3.0.8 release, which improves adaptive streaming support, audio output on macOS, VTT subtitles rendering, and also fixes a dozen of security issues.
More information available on the release page.

2019-06-07

After 100 millions downloads of 3.0.6, VideoLAN is releasing today the VLC 3.0.7 release, focusing on numerous security fixes, improving HDR support on Windows, and Blu-ray menu support.
VideoLAN would like to thank the EU-FOSSA project from the European Commission, who funded this initiative.
More information available on the release page.

2019-04-08

VideoLAN is happy to present the new major version of VLC for Android platforms. Featuring AV1 decoding with dav1d, Android Auto, Launcher Shortcuts, Oreo/Pie integration, Video Groups, SMBv2, and OTG drive support, but also improvements on Cast, Chromebooks and managing the audio/video libraries, this is a quite large update.

2019-02-12

VideoLAN is releasing a new major version of libbluray: 1.1.0. It adds support for UHD menus (experimental), for more recents of Java, and improves vastly BD-J menus. This release fixes numerous small issues reported.

Më shumë Lajme

Blogje te zhvillimit

Geoffrey Métais: Announcing VLC 3.2

VLC 3.2 is the second feature update for VLC 3. This update focused on polishing the user interface, adding some more features to Android TV and chromebooks and improving network browsing. Under the hood, the VLC app is now (almost) 100% w[...]

Jean-Baptiste Kempf: dav1d 0.5.1: more speed!

A few reminders about dav1d If you follow this blog, you should know everything about dav1d. The VideoLAN, VLC and FFmpeg communities have been working on a new AV1 decoder, dav1d, to be the best and fastest decoder. 0.5.1 2 weeks a[...]

Jean-Baptiste Kempf: dav1d 0.5.0 release: fastest!

tl;dr: dav1d is getting even faster If you want a quick summary of this post, about our AV1 decoder: dav1d is still ready for production, and getting used more and more, dav1d has a speed gain of 12% on ARM64 mobile CPUs, a gain of 22%-4[...]

Jean-Baptiste Kempf: VLC for iOS 3.2: a new hope

A new release: 3.2! VLC for iOS is our port of VLC on the iDevices and has been around for quite some time, and is quite popular. However, lately, the application development had a bit slowed-down and the interface was outdated. So, we d[...]

Media sociale

[nextinpact] On vous avait prévenu ! https://t.co/kXZpoRbYUz

[videolan] Last hours to submit your proposal! You can submit an incomplete proposal and update it after the deadline! https://t.co/pMRJgKIWUE

[DVB_Project] Free #DVB webinar on #DASH tomorrow at 16:00 CEST. Featuring @Qualcomm_Tech @Akamai @comcast @NAGRAKUDELSKI @hulu… https://t.co/Z608FzE85H

[martz2804] A good opportunity to contribute to opensource with LibVLCSharp #dotnet #oss, feel free to reach out! https://t.co/jGZyh2DKyM

[sleepygamer92] I just discovered this easter egg on @videolan's VLC player. After I finished watching #KillBill, the logo changed… https://t.co/MBowB8lMNC