VideoLAN, një projekt dhe një organizatë jo-fitimprurëse.
Large Orange VLC media player Traffic Cone Logo

VLC media player

VLC është një lexues ndër-platformë multimedia i lirë dhe me burim të hapur dhe strukturë që luan shumicën e dosjeve multimedia dhe protokolle të ndryshme të transmetimit.

Projekte të tjera nga VideoLAN

ShikoTë gjithë Projektet

Na ndihmoni!

dhuro
 • Donate to VLC
  VideoLAN është një organizatë jo-fitimprurëse.
  Të gjitha shpenzimet tona janë plotësuar nga donacionet që marrim nga përdoruesit tanë. Nëse ju pëlqeni përdorimin një produkti të VideoLAN, ju lutemi dhuroni për të na mbështetur.
  Mëso më Shume
Kontribuoj
 • Contribute Work to VLC
  VideoLAN është program burim-hapur.
  Kjo do të thotë se në qoftë se ju keni aftësi dhe dëshironi për të përmirësuar një nga produktet tona, kontributet tuaja janë të mirëpritura
  Mëso më Shume
Shpërndani Fjalën
 • Spread VLC
  Ne mendojmë se VideoLAN ka programin me te mirë për video në dispozicion me çmimim më të mirë: falas. Nëse jeni dakord ju lutem ndihmoni në përhapjen e fjalës në lidhje me programin tonë.
  Mëso më Shume

Lajme & Azhurnime

2022-04-19

Today, VideoLAN is publishing the 3.0.17 release of VLC, which adds support for a few formats, improves adaptive streaming support, fixes some crashes and updates many third party libraries. More details on the release page.

2022-03-21

We are happy to announce a major update of VLC for iOS, iPadOS and tvOS adding a new video playback interface, support for NFS and SFTP network shares and major improvements to the media handling especially for audio. See the press release.

2022-03-06

libbluray and related libraries, libaacs and libbdplus, have new releases, focused on maintenance, minor improvements, and notably new OSes and new java versions compatibility. See libbluray, libaacs and libbdplus pages.

2021-12-15

Since its very early days in 1996, VideoLAN software is written in programming languages of the C family (mostly plain C with additions in C++ and Objective-C) with the notable exception of its port to Android, which was started in Java and recently transitioned to Kotlin. VLC does not use the log4j library on any platform and is therefore unaffected by any related security implications.

2021-09-20

We are pleased to release version 3.4.0 of the VLC version for the Android platforms.
Still based on libVLC 3, it revamps the Audio Player and the Auto support, it adds bookmarks in each media, simplifies the permissions and improves video grouping. See our Android page.

Më shumë Lajme

Blogje te zhvillimit

Rémi Denis-Courmont: VLC plug-in for PipeWire

The first release of the VLC PipeWire plug-in is now available for testing, providing a native PipeWire audio output.[...]

Rémi Denis-Courmont: VLC plug-in for YT-DLP

Version 3 of the VLC YTDL plug-in is now available. This switches to YT-DLP as backend and brings a few minor fixes.[...]

Felix Paul Kühne: VLC media player for iOS, iPadOS and tvOS version 3.3

After a long time, I have exciting things to share! VLC media player for iPhone, iPod touch, iPad and Apple TV is receiving a major update on the App Store today. As always, it is completely free of charge in all countries and the source[...]

Rémi Denis-Courmont: Running VLC on RISC-V

VLC builds on RISC-V already. Next step would be testing in an emulator or simulator...[...]

Media sociale

[GoogleOSS] 🎉 We’re pleased to announce the Google Summer of Code (GSoC) Contributors for 2022! For the next few weeks our GS… https://t.co/IwHDSEJN1X

[Scaleway] What do @eventbrite @OpenClassrooms @videolan @Malt_France @Contentsquare @Qovery_ @BlaBlaCar @Teads @CircleCI… https://t.co/FSuptFozR0

[VLC_Android] We just released a new beta on the Play Store. Here is what is new. https://t.co/ek4hiv7nq4

[martz2804] Also got a video if you'd like to see some movement 😆 That's the Unity Courtyard scene customized with the VLC asse… https://t.co/ZnoiTZqwY9

[martz2804] ✨ Announcing VLC for Unity - Android Edition Use the power of VLC in your Unity games on #Android. Powered by… https://t.co/o1TD0v8Tpk