VideoLAN, një projekt dhe një organizatë jo-fitimprurëse.
Large Orange VLC media player Traffic Cone Logo

VLC media player

VLC është një lexues ndër-platformë multimedia i lirë dhe me burim të hapur dhe strukturë që luan shumicën e dosjeve multimedia dhe protokolle të ndryshme të transmetimit.

I thjeshtë, i shpejtë dhe i fuqishëm

  • Luan gjithçka - Skedarë, Disqe, Kamera, Pajisje dhe Transmetime.
  • Luan shumicën e kodekseve pa paketat e kodifikimit të nevojshëm - MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3...
  • Punon në të gjitha platformat - Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android ...
  • Plotësisht Falas - pa spyware, pa reklama dhe pa ndjekje të përdoruesve.
Mëso më shumë

Windows

Merr VLC për Windows
Merr VLC për Windows Store
Merr VLC për Windows Phone

Apple Platforms

Merr VLC për Mac OS X
Merr VLC për iOS
Merr VLC për Apple TV

Burimet

Ju gjithashtu mund të merrni direkt kodin burim.

GNU/Linux

Merr VLC për Debian GNU/Linux
Merr VLC për Ubuntu
Merr VLC për Mint
Merr VLC për openSUSE
Merr VLC për Gentoo Linux
Merr VLC për Fedora
Merr VLC për Arch Linux
Merr VLC për Slackware Linux

Sistemet e tjera

Merr VLC për Android
Merr VLC për Chrome OS
Merr VLC për FreeBSD
Merr VLC për NetBSD
Merr VLC për OpenBSD
Merr VLC për Solaris
Merr VLC për QNX
Merr VLC për OS/2